Events & PR

La Fundació Marguerida de Montferrato ofereix les seves instal·lacions expositives com a entorn d’innovació i inspiració per a acollir activitats innovadores i reunions privades d’empresa.

Facilitem l’organització d’una àmplia gamma d’actes dissenyats a mida per a assistents presencials, o bé en remot amb suport audiovisual o en format híbrid online (amb assistents presencials i en remot).

Potenciem la relació entre la producció artística i els valors corporatius de la companyia amb una experiència de cocreació emergent per a fer que els teus equips visualitzin els seus objectius experimentant els beneficis del procés creatiu.

Tot això en un espai disruptiu, impregnat d’art actual, en un enclavament únic al bell mig de la comarca de la Noguera, on les idees poden vibrar i fluir lliurement al pas del riu Segre, lluny dels espais coneguts de l’oficina.

workshop · team building · kick-off
convencions · meetings · out of office day
milestones · incentius · company anniversary
showroom · presentacions · rodatges
formacions · best practice case study · employer branding

actes · reunions · esdeveniments corporatius

Activa la teva estratègia d’employer branding captant talent a través de càpsules online que mostren l’experiència i posicionen la teva marca a les xarxes socials, comunitats i el mercat professional.

Demana informació sobre els programes per a esdeveniments d’empresa integrats amb allotjament singular al Montsec, gastronomia km. 0 d’avantguarda, i activitats complementàries culturals, esportives i recreatives a l’impactant paisatge de la Noguera.

Aquesta pàgina utilitza cookies i altres tecnologies per millorar la navegació dels usuaris.   
Privacidad